Over ons

Team ValQ training en advies, Geffen.

Wij staan met beide voeten in de praktijk. Op alle gebieden waarop wij werkzaam zijn hebben wij advieservaring en vooral ook praktijkervaring. Onze KAM-adviseurs bijvoorbeeld, vervullen bij diverse organisaties de rol van KAM-coördinator. Dit maakt dat bij elk advies dat we geven, we ook heel goed weten of dit werkbaar is in de dagelijkse praktijk. Daarnaast staan onze trainers dicht bij de opdrachtgevers en de deelnemers van de trainingen. Hierdoor zien wij goed wat hen bezig houdt. De werkvormen waarvoor wij kiezen zijn daarop afgestemd.

Binnen ValQ vinden we het belangrijk dat je de dingen doet waar je zelf blij van wordt. Dat maakt dat wij allemaal onze eigen specialismen en favoriete rollen hebben. Op onze visitekaartjes hebben wij dan ook geen functienamen gezet, maar de bijdrage die wij graag leveren voor u als opdrachtgever.

Jan-Bert van de Water
Vertaalt ambitie naar concrete aanpak

“Ik vind het mooi als mensen leven en werken vanuit passie. Het enthousiasme dat daarbij vrijkomt, prikkelt mijn creativiteit en de wil om als gelijkwaardige partners te werken aan verbetering. Of dat nou met klanten, leveranciers of collega’s is. Ik luister naar ze met oprechte interesse. Daardoor ontstaat een sfeer van vertrouwen en saamhorigheid. Daarin is alles mogelijk.

Niek Verkade
Laat je stilstaan om je ontwikkeling te versnellen

“Mensen uitdagen, inspireren, laten nadenken en verbinden; dat zijn de mooie elementen van mijn werk. Met enthousiasme, interesse en gedrevenheid krijg ik mensen in beweging. Zelf blijf ik ook leren. Mijn vorige baan draaide vooral om controle en structuur. Nu moet ik veel meer loslaten, zodat mensen ruimte krijgen voor hun eigen ontwikkelingsproces. Het is fantastisch daar aan bij te dragen.”

Roy Bouwmeester
Ontwikkelt en onderhoudt verbetersystemen

Roy Bouwmeester - ValQ

“Ik heb bij de marine gewerkt, een paar maanden gereisd en uiteindelijk gekozen voor ValQ. Ik geniet van de nieuwe contacten die ik bijna dagelijks opdoe. Ik heb een brede interesse, sta open voor nieuwe inzichten en weet daardoor vaak waar ik kan halen wat ik nodig heb voor een specifieke opdracht. Ik vind het belangrijk om te blijven leren. Stilstaan is aan mij niet besteed.”

MVK diploma, Kader – juni 2018
Voor aanvullende informatie, neem contact met ons op.

Karel Reuter
Zet verbetervraagstukken om in praktische oplossingen

Karel Reuter - ValQ

“Verbetertrajecten slagen alleen als je aandacht hebt voor structuur én cultuur. Het stellen van concrete doelen en ze helder communiceren zijn de essentiële eerste stappen. Samen bepaal je vervolgens hoe je je doel gaat bereiken. Ik vind het boeiend om dat proces te faciliteren. Ik integreer gemakkelijk en ben niet bang om de vinger op de zere plek te leggen, als dat het resultaat ten goede komt.”


HVK diploma, Koninklijke PBNA – maart 2018
Voor aanvullende informatie, neem contact met ons op.