Gedrag en verandering

Binnen veel organisaties stranden veranderprocessen op het gedrag van leidinggevenden en hun medewerkers. We weten wat er moet gebeuren, we hebben alles ingeregeld om doelen te bereiken, maar het gebeurt niet. De menselijke factor speelt hierin vaak een belangrijke rol.

In gedragsprogramma’s bepalen we het huidige gewenste én ongewenste gedrag. Daarna bepalen we met elkaar welk gewenst gedrag er nog meer nodig is om de veranderdoelen te bereiken. De programma’s van ValQ helpen medewerkers om gedrag te herkennen, gedrag bespreekbaar te maken en uiteindelijk om in stappen gedrag duurzaam te veranderen.

ValQ heeft zich gespecialiseerd in programma’s die bijdragen aan verandering in uw organisatie. Dit doen we in de vorm van praktische workshops of complete campagnes waarbij beeldmateriaal een training ondersteunen.

Specialismen

Jan-Bert van de Water
LinkedIn
073-6134555
jan-bert@valq.nl

Meer weten? Ik vertel je graag alles over (gedrags)verandering. Wij hebben op dit vlak verschillende projecten gedaan voor mooie opdrachtgevers. Ik licht graag toe wat we hebben gedaan en wat dit voor onze opdrachtgevers heeft opgeleverd.

Producten

Wilt u meer informatie over onze expertise gedrag en verandering? Neem dan contact op!


073 - 613 45 55 info@valq.nl

Vaardigheden

Vaardige medewerkers presteren beter! Met onze trainingen richten wij ons op de niet-technische vaardigheden voor het goed vervullen van (leidinggevende) functies.
Lees meer »

Managementsystemen

De managementsystemen die wij samen met u bouwen zijn duidelijk, eenvoudig en helpen uw organisatie efficiënter, veiliger en milieubewuster te werken.
Lees meer »