Vaardigheden

De vaardighedentrainingen van ValQ kenmerken zich door een hoog DOE-gehalte. Wij hebben ervaring in het trainen van mensen die werkzaam zijn in een technische omgeving; mensen die gewend zijn een beroep te doen op hun inhoudelijke expertise. Maar wat als je moet samenwerken in teams? Of zelfs leiding moet geven? Dan red je het meestal niet meer alleen op inhoud. Je communicatieve en leidinggevende vaardigheden dienen te worden aangesproken om je persoonlijke en zakelijke doelen te kunnen bereiken.

Uitvoerders en montageleiders leren in de Business Game alles over samenwerken.

Vaardigheden trainen doe je vooral door de handen uit de mouwen te steken en in de praktijk te ervaren hoe je je vaardigheden optimaal kan inzetten. Wij gaan graag met je in gesprek om maatwerkoplossingen te vinden. Tegelijkertijd hebben wij een aantal standaardtrainingen waarin vaardigheden centraal staan.

Specialismen

  • Leidinggeven
  • Communicatie
  • Samenwerking
  • Tijd- en stressmanagement

Meer weten? Ik vertel je graag alles over onze vaardigheidstrainingen en onze specialismen hierin. Hieronder staan de open inschrijvingen, maar wij doen ook veel maatwerktrainingen.

Producten

Gedrag en verandering

Elke verandering in de koers van uw organisatie vraagt om nieuw gedrag. Onze begeleiding richt zich op het concreet maken van het doel, het gewenste gedrag en het sturen daarop.
Lees meer »

Wilt u meer informatie over onze expertise vaardigheden? Neem dan contact op!


073 - 613 45 55 info@valq.nl

Managementsystemen

De managementsystemen die wij samen met u bouwen zijn duidelijk, eenvoudig en helpen uw organisatie efficiënter, veiliger en milieubewuster te werken.
Lees meer »