Training voor Uitvoerders

‘De Uitvoerder Centraal’
Ben je uitvoerder, chef monteur of montageleider? Dan is dit de vaardighedentraining voor jou!

Ben je uitvoerder en zoek je een passende training. Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze training sta jij centraal en ontwikkel je vaardigheden, die je helpen deze spilfunctie goed te vervullen. Dat komt je persoonlijke effectiviteit en de voortgang van het totale bouwproces ten goede.

Doel

Uitvoerders in de bouw helpen om zich staande te houden in een bouwwereld die steeds meer van hen vraagt. Dit gebeurt door op praktische wijze te trainen op de vaardigheden waarover een uitvoerder dient te beschikken.

Doelgroep

Uitvoerders in de bouw met enkele jaren praktijkervaring. Dit programma is vooral bedoeld voor puur technisch geschoolde medewerkers.

Vaardigheden voor uitvoerders

Vaardigheden op het gebied van tijd en informatie, management en samenwerking, communicatie en onderhandelingstechnieken, besluitvaardigheid, accuratesse en conflicthantering.

Trainingsprogramma

Zes cursusdagen, waarvan de eerste twee aaneengesloten met overnachting. De overige vier bijeenkomsten zijn trainingsdagen van een ochtend en een middag en worden met tussenliggende periodes van circa drie tot zes weken gehouden.

Kleine groepen

Per groep nemen maximaal 10 personen deel.

Kosten

De kosten bedragen € 2.475,- exclusief BTW per deelnemer inclusief locatie- en cateringkosten.

Misschien is TeamTooling ook iets voor jou?

In ons nieuwe trainingsprogramma TeamTooling train je de vaardigheden die je inzet om betere resultaten te halen in je samenwerking.

Ook deze training is uitermate geschikt voor uitvoerders


    de brochure ontvangendeelnemen aan Uitvoerder Centraaleen medewerker van mijn organisatie aanmelden voor deelname