< terug naar Gedrag en verandering

Coaching

Sneller groeien met de ValQ coach!

Met de ValQ coach ontdek je waar jouw kansen liggen. Hij stimuleert je het heft in eigen hand te nemen, verschaft je inzicht in je situatie en helpt je wensen te vertalen in concrete plannen.

Wat heb ik aan een coach?

De frisse, professionele blik van de ValQ coach versnelt jouw groeiproces op een natuurlijke manier. Zijn ervaring zorgt voor begrip en een praktische aanpak. In persoonlijke gesprekken kom je samen tot de kern. Wat zijn jouw wensen? Hoe realiseer je die in jouw werksituatie? Hij stelt de vragen, jij geeft de antwoorden. Als je ze hebt gevonden, neemt je coach gas terug en ga je zelf verder op de ingeslagen weg.

Waarmee kan de ValQ coach me helpen?

  • Ik wil scherp krijgen waar ik over 5 jaar wil staan en hoe ik daar kom
  • Ik wil een betere leider zijn
  • Ik wil leren omgaan met mijn onzekerheid
  • Ik wil gehoord worden
  • Ik wil afrekenen met dingen die me belemmeren
  • Ik wil meer mijn eigen lijn durven volgen
  • Ik wil een volgende stap zetten in mijn carrière
Hoe gaan we te werk?

Tijdens een startsessie (waarvoor je al wat huiswerk hebt gedaan) formuleer je samen met je coach een coachvraag, die je bespreekt met je leidinggevende. In de sessies die volgen, vormt de coachvraag het uitgangspunt. Dat zijn er gemiddeld vijf, van elk anderhalf uur.

Van iedere sessie maak je een kort verslag, dat wordt aangevuld door je coach. Hierin beschrijf je concreet met welke punten je aan de slag gaat. Zo volgen we je groeiproces. In een af- rondend gesprek met je leidinggevende bespreek je het resultaat en het vervolg van je groeiproces. Als je wilt, is je coach daarbij aanwezig.

 

Wil je met een ValQ coach aan de slag of heb je vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen contact met je op…