Workshop: Samenwerken aan veiligheid voor adviseurs

In de rol als adviseur ben je de expert voor je klanten. Een steun en toeverlaat op veiligheidskundig vlak, maar ook voor de praktische vertaalslag van theorie naar praktijk! Hoe zorg je er samen met je klant voor dat veiligheid gewaarborgd is en blijft? Tijdens deze gratis online workshop willen we met jou sparren over hoe je optimale meerwaarde biedt voor je klanten. Dit doen we aan de hand van de speciaal hiervoor ontwikkelde software Bluebird.

Bluebird is ontwikkeld om voor bedrijven én voor adviseurs, om samen te werken met de klant en daarbij de expertise te bieden die klanten nodig hebben. De basis bestaat uit een risicoinventarisatie en -evaluatie, een RI&E. De tool biedt de volgende voordelen:

  • Een RI&E die uitgaat van processen op basis van een rijk gevulde database.
  • Je kan klanten actief informeren als er wijzigingen zijn in de wetgeving.
  • Je kan meekijken en adviseren als klanten processen, activiteiten of veiligheidsmaatregelen wijzigen.
  • Met diverse modules wordt de theorie naar de praktijk gebracht en omgekeerd. Denk aan digitale instructies, kennisoverdracht, toolboxen, micro audits, inspecties, incidentmeldingen en -analyses etc. 

We nemen je graag mee in deze manier van samenwerken aan veiligheid. Bluebird helpt om op basis van data grip te houden op veiligheid, van inventarisatie naar de dagelijkse praktijk. 

Meld je aan voor de workshop en we nemen je mee in ons avontuur. We zijn Bluebird volop aan het doorontwikkelen en werken ook graag met jou samen om onze en jouw klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. In ruil voor jouw medewerking krijg je een gratis proefaccount van een half jaar op Bluebird tijdens de Week van de RI&E.

Ontdek de voordelen van werken met Bluebird!

Online Workshop Samenwerken aan Veiligheid
voor adviseurs
Vrijdag 24 juni 2022
14:00 tot 16:00 uur
Online


    deelnemen aan de workshop Samenwerken aan Veiligheidmeer informatie ontvangen over Bluebirdeen demo van Bluebird