Succesvolle workshop Dynamische RI&E

Tijdens de Week van de RI&E verzorgden onze veiligheidskundigen Roy, Karel en Bart een workshop over de Dynamische RI&E. De deelnemers leerden hoe je met onze methode werkt en hoe je de RI&E gemakkelijk aanpast aan de dagelijkse praktijk. Om zodoende een waardevol fundament te leggen voor goede arbeidsomstandigheden en veilig werken. Lees meer in het artikel over onze workshop op de website van Steunpunt RI&E.

Week van de RI&E

De Week van de RI&E is een jaarlijks terugkerend evenement. Vorige week was de vijfde editie waarbij aandacht werd gevraagd voor de RI&E en ondernemers worden gestimuleerd om de RI&E uit te voeren en actueel te houden. Laat dat nu net de kracht zijn van onze aanpak! Onze dynamische RI&E is namelijk gemakkelijk actueel te houden. Zowel als de organisatie andere activiteiten verricht als op het moment dat wet- en regelgeving wijzigt.

Workshop gemist?

Was je er niet bij? Dan heb je een leuke en inspirerende workshop gemist. Hierin is ingezoomd op de eisen vanuit wet- en regelgeving. Ook is toegelicht welke specifieke eisen worden gesteld vanuit bepaalde certificeerbare normen zoals ISO 45001 en VCA. Maar bovenal is ons instrument verder uitgelegd en konden de deelnemers zelf aan de slag met het uitwerken van een klein stukje RI&E.

Heb je alsnog belangstelling voor ons instrument en wil jij ook dat je RI&E altijd actueel is? Neem dan contact met ons op voor een toelichting en nadere informatie. Als je hieronder je gegevens invult, sturen we het instrument gratis toe.

Wil je de Dynamische RI&E ontvangen, vul hieronder je gegevens in