Nieuw programma over samenwerking en teams gestart!

Dinsdag 18 september was het zover. Vol enthousiasme en nieuwsgierigheid gingen zes deelnemers van start met het nieuwe trainingsprogramma TeamTooling. Een mooie mix van werkvoorbereiders, uitvoerders, projectleiders en bedrijfsleiders zijn de uitdaging aangegaan. Zij nemen deel aan deze training om nog meer invloed uit te kunnen oefenen op het resultaat van hun (project)team.

 

We zijn gestart met een aantal teamopdrachten in het ‘Binnengewoon Bijzonder Bos’ bij De Schildkamp in Asperen. Hier leren de deelnemers teamprestaties te leveren, analyseren, evalueren en te verbeteren. Daarnaast is er ruim aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, want het belangrijkste instrument voor samenwerking ben je zelf!

 

Na twee dagen keren de deelnemers vol nieuwe indrukken huiswaarts. De inzichten zetten ze de aankomende tijd in als ze gaan werken aan hun praktijkopdracht waarin zij daadwerkelijk veranderingen gaan doorvoeren in hun teams.

Meer info?

Wil je meer weten over TeamTooling? Klik dan hier of neem contact op met Niek Verkade. Begin 2019 gaat de volgende groep van start, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!