Geef je talenten de ruimte! – TMA

Geef je talenten de ruimte, begin met ze te meten!

Wij zijn dagelijks betrokken bij de ontwikkeling van medewerkers en organisaties. Medewerkers zijn het grootste kapitaal van een organisatie en mede daarom moeten we hun talenten optimaal benutten. Mensen functioneren beter, leren makkelijker en voelen zich prettiger als ze werk doen dat in lijn ligt met hun drijfveren, talenten en competenties.

De TMA Talentenanalyse helpt om organisaties en medewerkers goed op elkaar af te stemmen. Door het maken van de online Talentenanalyse krijgt een kandidaat inzicht in zijn of haar voorkeursgedrag. Dit inzicht helpt de kandidaat om de talenten optimaal in te zetten zodat ze vanuit hun kracht gaan werken. De inzichten helpen de organisaties op hun beurt weer bij de matching van kandidaten voor een specifieke functie en om hun medewerkers te begeleiden in hun ontwikkeling.

De TMA Talentanalyse kan voor vele doeleinden ingezet worden, bijvoorbeeld gekoppeld aan een trainingsprogramma of bij ontwikkelings- of mobiliteitsvraagstukken. ValQ kan de TMA verzorgen en adviseren door het inzetten van een TMA-professional.

Klik hier om te onderzoeken wat de Talent Motivatie Analyse voor jou en je organisatie kan betekenen.